PpcProtect Dødsannonce – Tommi Rasmussen - Nakskov | Dødsannoncer.dk

Dødsannonce for Tommi Rasmussen

Nakskov

Dette er dødsannoncen for Tommi Rasmussen. Annoncen blev indrykket i Extra Posten Lolland (Nakskov) d. 19/03/2019.

Dødsannoncen for Tommi Rasmussen - Nakskov

Tænd et lys for Tommi Rasmussen

candle1.png
candles.png
heart-hands.png
pink-flowers.png
plush-flowers.png
wood-heart.png
Lys
Anne Lund

Idag er det 5 år siden du drog herfra elskede Tommi. Savnet er uendeligt stort. Du vil altid være i mit hjerte. Vi ses,da kan vi være sammen for evigt.

Lys
Anne Lund

Min for evigt elskede Tommi, du er stadig lige elsket og savnet. For hver dag der går bliver savnet større og større,. Ved kun at for hver time hver dag der går er jeg et skridt nærmere til vi igen kan være sammen for altid. Elsker og savner dig usigeligt meget gør så ondt. Hjertet er revet i tusinde stykker. Din for altid Anne.

Lys
Anne Lund

22-1-19 skulle vi have været sammen. Kom som et chok at du gik bort,står med så mange ubesvarede spørgsmål. Du var og vil altid være mit livs kærlighed. Vi glædede os begge til vores fremtid sammen. Alt brast itu. Hvorfor skulle du tages bort fra denne jord,der er ingen retfærdighed til. Vil give alt hvad jeg ejer for at få dig tilbage. Vi ses Tommi.Elsker dig for evigt.

Lys
Anne Lund

Min elskede Tommi. Vi skulle have tilbragt resten af vores liv sammen, du skulle have kommet om torsdagen, men skæbnen ville det anderledes. Gør stadig forfærdeligt ondt at miste dig. Livet er intet uden dig, sørger stadig hvordan jeg kommer videre, ja det gør jeg nok ikke. Græder stadig hver dag. At komme på dit gravsted, sidde og sn med dig der bli aldrig det samme,.. vil altid elske dig. Vi mødes på den anden side. I stor sorg. Din for evigt Anne.

Begravelsesguiden.dk | Dodsannoncer.dk | Facebook | Cookiepolitik | Navne