PpcProtect Dødsannonce – Poul Henning Lundbjerg Hansen - Rungsted | Dødsannoncer.dk

Dødsannonce for Poul Henning Lundbjerg Hansen

Rungsted

Dette er dødsannoncen for Poul Henning Lundbjerg Hansen. Annoncen blev indrykket i Berlingske d. 18/09/2019.

Dødsannoncen for Poul Henning Lundbjerg Hansen - Rungsted

Dette er dødsannoncen for Poul Henning Lundbjerg Hansen. Annoncen blev indrykket i Ugebladet Hørsholm d. 17/09/2019.

Dødsannoncen for Poul Henning Lundbjerg Hansen - Rungsted

Tænd et lys for Poul Henning Lundbjerg Hansen

candle1.png
candles.png
heart-hands.png
pink-flowers.png
plush-flowers.png
wood-heart.png
Lys
Christianslyst

En sidste hilsen til en trofast og betænksom ven af Christianslyst i Sydslesvig. Vi bevarer mindet om en hyggelig gæst, både sammen med Grænseforeningen og når du kom mere privat sammen med din søn og værelserne nr 15 og 17 stod klar til jer. Vi nød, når du hjemmevant sad i havestuen og læste dagens avis, eller sad udenfor og nød solnedgangen over et glas rødvin. Tak for dit engagement for Christianslyst. Æret være dit minde.

Lys
SdU

Et sidste farvel til en trofast SdU-ven. Vi har altid været rigtig glade for at møde dig i mange forskellige sammenhæng i Sydslesvig. Tak for alt det gode du har gjort for SdU og mindretallet på din altid hjertelige måde. Vi vil gerne udtrykke vores dybeste medfølelse til familie og venner i denne svære tid.

Lys
Horst Schneider

En sidste hilsen til dig, kære Lundbjerg fra mig i Sydslesvig.Du har altid haft et stort hjerte for Sydslesvig især for SdU. For mig har det altid været utrolig inspirerende at møde dig og at få en god snak med dig om både de store og de mindre store udfordringer her i livet. Jeg var meget glad for sammen med Tinne, Kaj og Anders at kunne besøge dig for et par år siden. Du må hvile i fred og mine tanker er hos den kære familie, som nu savner et elsket familiemedlem.

Lys
Tinne Virgils

En sidste hilsen til dig, kære Lundbjerg fra mig her i Sydslesvig! Du har altid været et stort forbillede for mig/ os i SdU! Dejligt, at et par os havde et hyggeligt møde med dig for et par år tilbage! Hvil i fred og alt godt til den kære familie, der nu må leve med savnet af et elsket familiemedlem!

Begravelsesguiden.dk | Dodsannoncer.dk | Facebook | Cookiepolitik | Navne