PpcProtect Dødsannonce – Bertil Christian Flensborg Svane - Charlottenlund | Dødsannoncer.dk

Dødsannonce for Bertil Christian Flensborg Svane

Charlottenlund

Dette er dødsannoncen for Bertil Christian Flensborg Svane. Annoncen blev indrykket i Berlingske (2-spaltet) d. 16/11/2021.

Dødsannoncen for Bertil Christian Flensborg Svane - Charlottenlund

Tænd et lys for Bertil Christian Flensborg Svane

candle1.png
candles.png
heart-hands.png
pink-flowers.png
plush-flowers.png
wood-heart.png
Lys
Winnie Jette Hagenau Christoffersen

Kære Jette og Mikkel og familien
Vi har på en mærkelig måde foulgt side om side med berøringer siden Mikkel og Mathias legede sammen som mindre børn i 70’erne.

Vi mødtes igen på Gentofte Hospital i med vore mænds sygdom som begge overlevede hvorefter Mikkels daværende firma i Vestergade udformede Bo’’s hjemmeside for vores håb om et firma - som Bo imidlertid blev for ramt af blodproppen til fysisk at kunne fortsætte- mens Bertil og Jette klarede sig igennem og kom op at gå igen så fint så i deltog i Bo’s minndeafsked efter hans bortgang i 2012 !

10 år mere fik Bertil og jeg var så heldig at kunne deltage i Bertils 80års fødselsdagsfest i Jeres vidununderlige rækkehus i Strandlund- sidste gang vi mødtes! - hvor jeg også mødte Mikkel - som stadig var lige så behageligt et menneske som dengang han var legekammerat med Mathias i Ordrup- nu med 3 små piger og stort firma i San Fransisco.

Jeres familie har været en fornøjelse at kende til alle tider - så jeg tænker på jer alle på lørdag når I alle siger et sidste farvel til Bertil.

Begravelsesguiden.dk | Dodsannoncer.dk | Facebook | Navne